• Přihlásit
  • Registrovat
Přihlásit  |  Registrovat
0 ks, 0
CZK
Menu
  • KARAVANA
  • KONTAKT
  • OBCHODNÍ PODMÍNKY
Facebook Instagram
E-shop
Menu E-shop
  • JEDNODRUHOVÁ KOŘENÍ
  • SMĚSI KOŘENÍ
  • ORIENTÁLNÍ A EXOTICKÁ KOŘENÍ
  • KOŘENÍ DO ČAJE A KÁVY
  • VĚTŠÍ BALENÍ KOŘENÍ
    • SMĚSI KOŘENÍ
    • JEDNODRUHOVÁ KOŘENÍ
  • KNIHY
Blog
Menu Blog
  • RECEPTY
    • PŘEDKRMY
    • POLÉVKY
    • HLAVNÍ CHOD
    • SALÁTY
    • DEZERTY
    • NÁPOJE
    • PODLE PŮVODU
      • ORIENT
      • MEXIKO
      • STŘEDOMOŘÍ
      • FRANCIE
      • STŘEDNÍ EVROPA
      • ASIE
    • PODLE SUROVIN
      • VEGETARIÁNSKÉ
      • BEZLEPKOVÉ
      • MASO
      • MOŘSKÉ PLODY
      • ZELENINA
      • OVOCE
      • RÝŽE
      • TĚSTOVINY
      • MOUKA
      • LUŠTĚNINY
      • OŘECHY A SEMENA
      • SÝRY
      • MLÉKO
      • UZENINY
      • BYLINKY
      • HOUBY
    • PODLE ÚPRAVY
      • VAŘENÉ
      • PEČENÉ
      • GRILOVANÉ
      • SMAŽENÉ - RESTOVANÉ
      • STUDENÁ KUCHYNĚ
  • ČLÁNKY


Kategorie: BEZLEPKOVÉ | HLAVNÍ CHOD | PEČENÉ | PŘEDKRMY | STŘEDOMOŘÍ | SÝRY | VEGETARIÁNSKÉ | ZELENINA

2021-05-13 00:00

ZAPÉKANÉ PAPRIKY SE SÝREM

Výborný netradiční předkrm nebo lehká večeře pro milovníky zeleniny a rychlého vaření.


 

Když jsem u kamarádky poprvé dostala na talíř zelené papriky zapečené s balkánským sýrem, velice mi zachutnaly. Doma jsme recept vylepšili o mozzarellu a výborné italské bylinky z naší nabídky koření. Recept patří k tzv. rychlovkám a u nás velice oblíbeným pokrmům.

 

příprava 10 min. + 20 min. pečení

pro 4 osoby

 

suroviny

 

8 ks zelených paprik

200 g balkánského sýra

100 g mozzarelly

2 lžičky italských bylinek

 

postup

 

- omyté papriky i se stopkou rozkrojíme napůl, vybereme semínka a rozložíme na plech

- nastrouháme sýry a v misce smícháme s kořením, směs naplníme do paprik

- pečeme v předehřáté troubě na 220 °C 15–20 minut

- podáváme s bílým pečivem, nejlépe francouzskou bagetou


ZAPÉKANÉ PAPRIKY SE SÝREM-0
ZAPÉKANÉ PAPRIKY SE SÝREM-1
ZAPÉKANÉ PAPRIKY SE SÝREM-2

Navštivte také
ATALIÉR SKLA - Kamila Parsi
 
© 2012 - 2023 Obrworks      webdesign Weby Meloun