• Přihlásit
  • Registrovat
Přihlásit  |  Registrovat
0 ks, 0
CZK
Menu
  • KARAVANA
  • KONTAKT
  • OBCHODNÍ PODMÍNKY
Facebook Instagram
E-shop
Menu E-shop
  • JEDNODRUHOVÁ KOŘENÍ
  • SMĚSI KOŘENÍ
  • ORIENTÁLNÍ A EXOTICKÁ KOŘENÍ
  • KOŘENÍ DO ČAJE A KÁVY
  • VĚTŠÍ BALENÍ KOŘENÍ
    • SMĚSI KOŘENÍ
    • JEDNODRUHOVÁ KOŘENÍ
  • KNIHY
Blog
Menu Blog
  • RECEPTY
    • PŘEDKRMY
    • POLÉVKY
    • HLAVNÍ CHOD
    • SALÁTY
    • DEZERTY
    • NÁPOJE
    • PODLE PŮVODU
      • ORIENT
      • MEXIKO
      • STŘEDOMOŘÍ
      • FRANCIE
      • STŘEDNÍ EVROPA
      • ASIE
    • PODLE SUROVIN
      • VEGETARIÁNSKÉ
      • BEZLEPKOVÉ
      • MASO
      • MOŘSKÉ PLODY
      • ZELENINA
      • OVOCE
      • RÝŽE
      • TĚSTOVINY
      • MOUKA
      • LUŠTĚNINY
      • OŘECHY A SEMENA
      • SÝRY
      • MLÉKO
      • UZENINY
      • BYLINKY
      • HOUBY
    • PODLE ÚPRAVY
      • VAŘENÉ
      • PEČENÉ
      • GRILOVANÉ
      • SMAŽENÉ - RESTOVANÉ
      • STUDENÁ KUCHYNĚ
  • ČLÁNKY


Kategorie: HOUBY | PEČENÉ | PŘEDKRMY | STŘEDOMOŘÍ | SÝRY

2021-06-10 00:00

PEČENÝ HERMELÍN SE ŽAMPIÓNY

PEČENÝ HERMELÍN SE ŽAMPIÓNY


Hermelín je sám o sobě výborný na pečivu nebo nakrájený k vínu, ale dá se s ním kouzlit i jinak. Když k němu přidáte dobré koření, kousek másla nebo žampión, můžete mu dodat jiný rozměr. Pečený hermelín se dá servírovat jako vydatný předkrm, nebo poslouží v roli lehčí večeře. Vyzkoušejte a dobrou chuť.

 

příprava 30 min.

pro 4 osoby

 

suroviny

 

4 hermelíny

50 g másla

100 g žampiónů

1 lžíce kořenící směsi bylinkové máslo

alobal

 

postup

 

- nařežeme si 4 čtverce alobalu, dostatečně velké, aby se rohy daly nad hermelínem snadno spojit

- na každý do středu poklademe na tenké plátky nakrájené houby a plátek másla, které zasypeme kořením, na to vložíme hermelín, který opět zaklademe žampióny, plátkem másla a nakonec zasypeme kořením

- rohy alobalu spojíme nad hermelínem a smáčkneme je k sobě, takto zabalené hermelíny vložíme do pekáčku

- pečeme v troubě 15-20 minut na 220°C

- podáváme s bílým pečivem nebo zeleninovým salátem a nakládanými brusinkami


PEČENÝ HERMELÍN SE ŽAMPIÓNY-0
PEČENÝ HERMELÍN SE ŽAMPIÓNY-1
PEČENÝ HERMELÍN SE ŽAMPIÓNY-2

Navštivte také
ATALIÉR SKLA - Kamila Parsi
 
© 2012 - 2023 Obrworks      webdesign Weby Meloun