Aromatické bazalkové pesto na tousty, těstoviny nebo jako nevšední dárek.
Příprava pesta není vůbec složitá a jeho nezaměnitelné aroma Vám poskytne nezapomenutelný gurmánský zážitek. Dá se uchovávat v lednici i několik týdnů, když jeho povrch budete udržovat pod vrstvičkou olivového oleje. ...
Řecký salát je jeden z mnoha pokrmů mezinárodní kuchyně, který se bezpečně zabydlel i v české kotlině. Nechybí na jídelním lístku většiny restaurací a věřím, že i v mnoha domácnostech si našel své místo na ...
Tento jednoduchý salát poslouží jako výborná příloha k masitým pokrmům, nebo s pečivem coby samostatný chod ke svačině či lehké večeři.
příprava 15 min.
pro 4 ...
Tousty se salátem z lilku a rajčat, kořeněném směsí na bylinkové máslo.
Kořenící směs na bylinkové máslo má nepřeberné množství použití. Zapracovaná do másla vytvoří na pečených toustech (bruschette) voňavou krustičku – prostě k nakousnutí. Hodí se do zapékaných brambor, polévek i ...
Osvěžující salát z rajčat s bazalkou a olivovým olejem.
Salsa je jeden z mnoha pokladů italské kuchyně. Zároveň jeden z dalších důkazů, že v jednoduchosti je nejen krása, ale velice často i výborná chuť. Salsu můžete servírovat jako samostatný předkrm s opečeným ...
Římský salát s jedinečným dresinkem, krutony a kuřecími prsíčky.
Poprvé jsem se se salátem Caesar setkala v nejmenovaném fastfoodovém řetězci. Byla to totiž jediná přijatelná varianta oběda v hamburgerové lavině. Nebylo to vůbec špatné, ale po přečtení složení na ...