Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne | ||||
01 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | |||
02 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
03 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
04 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
JARNÍ ZELENINOVÉ ZÁVITKY
Smažené jarní závitky se zeleninou a houbami shitake.
Jedno z nejoblíbenějších vietnamských pokrmů jsou bezpochyby závitky. Dají se připravovat na mnoho způsobů – vegetariánské, masové, s různými druhy zeleniny i hub. Tento recept je náš ...
MASOVÉ KOLÁČKY S PINIOVÝMI OŘÍŠKY
Kynuté koláčky s masovou náplní a piniemi.
Když jsem poprvé zkoušela vařit masové koláčky z křehkého máslového těsta, nadchla mě snadná příprava těsta a jeho příjemná konzistence. Krásně se s ním pracuje a to nemluvím o hromadě legrace, ...
BRUSCHETTA S LILKOVÝM SALÁTEM
Tousty se salátem z lilku a rajčat, kořeněném směsí na bylinkové máslo.
Kořenící směs na bylinkové máslo má nepřeberné množství použití. Zapracovaná do másla vytvoří na pečených toustech (bruschette) voňavou krustičku – prostě k nakousnutí. Hodí se do zapékaných brambor, polévek i ...
PEČENÉ MASOVÉ KULIČKY
Masové kuličky z mletého hovězího nebo skopového masa.
Dozlatova propečené masové kuličky z hovězího nebo skopového masa určitě využijete jako zajímavý a nevšední předkrm pro pozvané hosty. Dají se podávat s pečivem nebo zeleninovou přílohou a jogurtovým dipem. ...
BRUSCHETTA AL POMODORO
Lahodný italský předkrm z bílého chleba a rajčat s italskými bylinkami.
Bruschetta je jeden z italských pokrmů, u kterého se fantazii skutečně meze nekladou. Základní recept je opečený bílý chléb, potřený česnekem a pokapaný olivovým olejem. Čím si ho dochutíte nahoře, to už je jen na ...
RAJČATOVÁ SALSA
Osvěžující salát z rajčat s bazalkou a olivovým olejem.
Salsa je jeden z mnoha pokladů italské kuchyně. Zároveň jeden z dalších důkazů, že v jednoduchosti je nejen krása, ale velice často i výborná chuť. Salsu můžete ...